Villa


Omschrijving

Villa La Nôtre dateert van 1960 en werd recent gerenoveerd. Het is gelegen in een rustige buurt aan de voet van de Hoge Blekker. Het heeft een zeer ruime tuin en een groot zonneterras. Er zijn ook talrijke mooie bomen en struiken waaronder het heerlijk vertoeven is op een zonnige namiddag.

Bekentenissenweg 13, 8670 Koksijde

4 slaapkamers

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen. Op het gelijkvloers is er nog een 4de slaapkamer met 2 slaapplaatsen. De slaapkamers werden volledig vernieuwd, voorzien van nieuwe bedden met topkwaliteitsmatrassen, hebben zicht op de mooie tuin en kunnen verduisterd worden met behulp van rolluiken. Die helpen ook in de zomer om de hitte buiten te houden. Het dak werd bij de renovatie volledig geïsoleerd.  Alle kamers zijn voorzien van een radiator aangesloten op de nieuwe centrale verwarming.

1 badkamer

De badkamer is nieuw en heeft een badkamermeubel, wc en bad. Het bad is multifunctioneel en is voorzien van een ligkant en een douchekant. Er is een wandradiator met droogrek. 

Living

Op het gelijkvloers is er een woonkamer met deur naar het zonneterras. Er is een TV met aansluiting op de kabeldistributie. De living, eetkamer en keuken vormen 1 grote ruimte. Er zijn 2 deuren naar de tuin en in de eetkamer is er een groot schuifraam, waardoor er veel licht binnenkomt en je overal een mooi zicht hebt op de mooie golvende tuin. 

Keuken

Er is een nieuwe moderne keuken met een mooi werkblad in composiet voorzien van een oven, frigo, vaatwas en kookfornuis op gas.

Toilet

Beneden is er ook een apart toilet met handwasser.

Garage

Er is een garage die als fiets opbergruimte kan gebruikt worden. Buiten is er een oprit voor 1 wagen en er is voldoende parkeerruimte in de straat. Er komen bijna geen auto's voorbij.